Música i espectacles

Llums, música i acció! Albó Festes ofereix una amplia varietat d’espectacles i opcions musicals per a tots els gustos.

CONCERTS I BALLS POPULARS

Ideal per a l’acabament d’un àpat popular: un dinar, un sopar, una festa privada, concerts de festa major, revetlles o actes socials! A Albó Festes li posem la música que més t’agradi a la teva vetllada perquè ballin petits, grans i mitjans!

GRUPS DE VERSIONS

Les versions estan de moda! Triomfen a les festes majors i a les millors sales de ball! Les cançons de l’estiu, els millors temes dels anys 60, 70 , 80 i 90. Versions dels temes que més ens han fet, i ens faran ballar! Amb l’únic objectiu que t’ho passis bé, Albó Festes et portem on vulguis els millors grups de versions perquè tinguis la millor versió de la teva festa!

MANAGEMENT

Sigues artista, emociona’t i crea! Albó Festes et realitza la promoció i producció dels teus espectacles de la mà de professionals experts en el sector. 

DJs

Per festes privades, festes d’empresa, festes majors i fires populars. Desfilades de moda, casaments o comiats. Albó Festes omplim el teu final de festa amb la música més «canyera» amb DJ espectaculars!

ARTISTES

Animació infantil; Festes de l’escuma; Cercaviles; Grups de marxa; Circs i malabars; Grups de versions; Cobles; Havaneres; Conjunts; Disco mòbil; Duets i trios; Humoristes; Inflables; Mags; Orquestres, Pallasos, Solistes; Teatre; Titelles; i molt més!

SALES DE BALL

Sala Municipal de Corçà: Organització de ball tots els diumenges. Més informació

CONTACTA AMB NOSALTRES

Política de privacitat